CÓDIGOS PROMOCIONALES • Más info AQUÍ >>>



La samarreta 'Mar Menuda', una imatge incònica de Tossa de Mar

Publicado por Maria Dolors Moncusí en

Mikes Camera Mar Menuda

A Blaudeblaus, cada peça explica una història, i la nostra samarreta Mar Menuda no n'és l'excepció.

Al cor de Blaudeblaus, la samarreta Mar Menuda ocupa un lloc especial. No només és la primera peça que llancem, sinó que també és el disseny que va inspirar tota la nostra marca. Amb la seva essència única i la connexió profunda amb la bellesa de Tossa de Mar, aquesta samarreta representa l'esperit de la nostra filosofia: honrar la natura i i l'amor pel nostre entorn a través de la moda.

Camiseta Mar Menuda Tossa de Mar

La samarreta Mar Menuda està inspirada en una imatge icònica del pi que hi ha sobre la roca de la Punta de Sa Llenga, un símbol de la resistència i la bellesa natural de la costa catalana. Aquest pi, que desafia les adversitats del clima i el pas del temps, ha esdevingut un emblema de la fortalesa i la connexió amb la terra. En plasmar aquesta imatge a la nostra samarreta, no només rendim homenatge a aquest paisatge, sinó que també convidem els qui la vesteixen a lluir un tros d'aquest encantador racó de la Costa Brava.

Un Disseny que Captura l'Essència de Tossa de Mar

La samarreta Mar Menuda no només va ser el primer disseny de Blaudeblaus, sinó que també va establir les bases per a la nostra identitat com a marca. El seu èxit ens va motivar a seguir explorant la bellesa de la Costa Brava i crear més peces que capturen l'essència dels nostres paisatges i tradicions. Cada nova col·lecció que llancem està impregnada de la mateixa passió i amor per la natura que ens va inspirar en crear la Mar Menuda.

Confeccionada amb materials d'alta qualitat, i el seu tall modern i fresc, la converteix en l'elecció perfecta per a qualsevol ocasió.

Mar Menuda diseño Tossa

A Blaudeblaus, creiem que la moda pot ser una manera de connectar amb la natura i la cultura que ens envolta. La samarreta Mar Menuda és més que una simple peça; és una celebració de la bellesa de Tossa de Mar i un recordatori que, igual que el pi a la Punta de Sa Llenga, tots podem trobar el nostre lloc al món.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados